Welkom

Hier vind je een binnenkort leuke blogs over allerlei knutsels & frutsels. Of je nou op zoek bent naar DIY projecten, gezonde traktaties, stylingideeën voor in of rond je huis, lekkere receptjes of kleine cadeau ideetjes … je vindt het hier allemaal. Veel lees en freubel plezier.

Mijn naam is Leonie Nijenhuis, ik ben 30 jaar, moeder van twee kinderen en werk daarnaast parttime in het onderwijs.
Begin 2017 ben ik samen met mijn vriend Wouter hippig.nl begonnen. In deze website kan ik mijn creativiteit en mijn passie voor knutselen & frutselen kwijt. Het leuke hiervan vind ik, dat je gedurende het proces iets moois en/of lekkers ziet ontstaan.
Hopelijk kan ik jullie inspireren, veel leesplezier!

Socialmedia

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste blogs, volg ons dan via:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *